martijnenlisette.reismee.nl

Aflevering 15: Miss Saigon

Dag lieve weblogkindertjes,

Jullie zitten natuurlijk al wekenlang vol spanning te wachten op een nieuwe aflevering van onze reis. De vraag die over de hele wereld wordt gesteld is: ‘’Lukt het Martijn en Lisette om verder te gaan met hun wereldreis?’’. In deze aflevering geven we jullie daar ein-de-lijk antwoord op. Ga der maar eens lekker voor zitten.

De eerste dagen na de operatie van Martijns vingertje in Bangkok bleven we in de buurt van het ziekenhuis. Dit omdat we nog wat ‘doktertje moesten spelen’, ofwel medische controles, en we op ons nieuwe visum naar Vietnam aan het wachten waren. Balen natuurlijk, want wij wilden verder met reizen. Maar, dat wachten deden we in dorpjes met mooie boeddhistische ruïnes en op luxe bounty-eilandjes. Dat dan weer wel…

Na al dit gewacht bleek het vingertje van Martijn langzaam maar goed te helen en lag het nieuwe Vietnamese visum ons op te wachten in Ho Chi Minh City (misschien beter bekend onder de oude stadsnaam: Miss Saigon). We konden eindelijk verder met onze grootste hobby: wereldreizen!

In Zuid-Vietnam kwamen de volgepropte, toeterende scooters ons weer in grote getale tegemoet. Net als eerder in Hanoi vonden wij het het leukst om plaats te nemen op één van de kleine plastic stoeltjes die langs de weg stonden. Hier dronken wij heerlijke biertjes terwijl we ons vergaapten aan de nooit ophoudende parade aan motorrijders, backpackers en straatverkopers.

In Vietnam hebben we zowaar een museum bezocht. Een unicum in onze reis! Dat mag in de krant! We hebben er namelijk NU.nl mee gehaald!! We worden beroemd! Klik maar eens op de link hieronder:

http://www.nu.nl/reizen/2260821/bekend-reisduo-martijn-en-lisette-zijn-naar-een-museum-geweest.html

Na alle prachtige natuur en de culinaire hoogstandjes in deze reis, hebben wij de afgelopen weken veel cultuur en geschiedenis opgesnoven. In Saigon hebben we de gevolgen van de Vietnam-oorlog (of zoals die hier heet: ‘’de Amerikaanse agressieve oorlog’’) met eigen ogen aanschouwd. In Cambodja hebben de gruweldaden van het communistische regime van Pol Pot veel indruk op ons gemaakt.

Jullie begrijpen, we zijn weer lekker aan het wereldreizen. Al kan Martijn nog steeds niet zwemmen en douchet hij al weken lang met een stom plastic zakje en het haarelastiekje van Lisette om zijn hand. Volgens ons profiel zijn we alweer op 92% van onze wereldreis. Waaaah, wat gaat dat snel! Maar, vanaf 12 mei kunnen we jullie allemaal weer in levende lijve zien, knuffelen, zoenen, knijpen, de hand schudden of gewoon ouderwets Draw Somethingen! Zin in!

Tot snel!

Bonusprijsvraag:

We hebben dit overheerlijke gerecht besteld in Vietnam:

Degene die weet wat dit is, wint een mooie prijs, namelijk….tromgeroffel…: een privé cabaretshow van Martijn! Wie wil dat nou niet? Dien daarom nu jouw antwoord in!

NB. Over nu gesproken. Heb je in deze aflevering op de link van NU.nl geklikt? Deed die het niet? Haha, je bent er ingetuind! Als morele verplichting moet je nu reageren op deze aflevering met de tekst: ‘’Martijn en Lisette zijn geweldig!’’. En als je dan toch reageert, kun je gelijk meedoen met de prijsvraag van hierboven. Win-win situatie!

Reacties

Reacties

Martijn

Martijn en Lisette zijn geweldig!

Lisette

Martijn en Lisette zijn geweldig!

Whitney Houston

Martijn en Lisette zijn geweldig!

Moammar Mohammed al Kaddafi

Martijn en Lisette zijn geweldig!

Prins Friso van Oranje-Nassau van Amsberg

Martijn en Lisette zijn geweldig!

Irene

Martijn en Lette zijn geweldig.
En t zijn natuurlijk reuze sprinkhanen.
Tot snel.

Irene

Lette = lisette

karin

Martijn en Lisette zijn raar... En natuurlijk geweldig!!

Wij denken dat het vietnamese piemels zijn (of we hebben gewoon geen zin in een cabaretshow van Martijn...)

Greg

Het zijn slakken!:D

Tjarda

Ik denk naaktslakken ofzo... doe mij maar gewoon een gehaktbal ;)

Lycke

Martijn en Lisette zijn apen! En op jullie bordje liggen kikkertjes, ziet er heerlijk uit hmmmm.. eet smakelijk! En woww wat vliegt de tijd, geniet van jullie laatste weken!!

Wil, willy en wilco

Martijn, Lisette en Kimlie zijn geweldig!

Net en nettie

Martijn en Lisette zijn gewelidig! Prettige kerstdagen, ook voor Kimlie!

Molletke

was het een slakje?

slakje

was het een molletje

truus en ans

vlaaaaaai hebben jullie op je bord liggen!!!

slisbek

ik denk dat het een kwal is.... Of een struik!

Sam k

Martijns lang gemiste voorhuidje?

ano niem

nnnnjaaaa, ik ben anooooooo, sjing sjang sjing sjang wotskieliewietskieliejangkang.....
Ik denk dat het WC papier is, daar ken ik ook nog een leuke mop over njanjanja

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!